Voordelen
Voordelen van Bongiorno
OM TE BEGINNEN
Balsamicoazijn bevat grote hoeveelheden polyfenolen waarvan wordt beweerd dat ze sterke antioxiderende eigenschappen hebben. Als zodanig ondersteunen onze azijndranken een detox dieet en helpen ze om gifstoffen te verwijderen, bloed te reinigen, de spijsvertering te bevorderen en vet te verbranden.
HELPT DE SPIJSVERTERING EN BESTRIJDT BRANDEND MAAGZUUR; CONTROLE VAN HET LICHAAMSGEWICHT
Azijn is een dressing met minder calorieën en vet dan andere en bevat geen cholesterol. Bovendien heeft azijnzuur het vermogen om de ophoping van vetten in het lichaam te verminderen, en geeft het eerder een vol gevoel. 

OPWEKKEND EN ENERGIEK 
Vooral wanneer hij 's morgens wordt gedronken. 

ANTIOXIDERENDE WERKING*
Azijn is rijk aan antioxidanten, dankzij de hoge concentratie polyfenolen in druiven. Deze organische chemische stoffen spelen een belangrijke rol bij de versterking van het immuunsysteem en de bestrijding van vrije radicalen. De concentratie van bioflavonoïden bevordert een lange levensduur en vertraagt het verouderingsproces. 
*Nilgun H. Budak (et al.) gepubliceerd in het Journal of Food Science (mei 2014) 

ONTGIFTENDE EIGENSCHAPPEN 
Dankzij grote hoeveelheden antioxiderende polyfenolen in Rode Wijnazijn en Balsamicoazijn; het toevoegen van azijn aan een detoxdieet helpt bij het elimineren van gifstoffen, het reinigen van het bloed, het bevorderen van de spijsvertering en het verbranden van vet. 

VOEDINGSSUPPLEMENT 
Vitamine A, B, C en E, evenals waardevolle mineralen zoals calcium, ijzer, mangaan en fosfor. 

BEVORDERT DE OPNAME VAN VOEDINGSSTOFFEN 
Een betere absorptie van calcium, magnesium en vitaminen draagt bij tot een sterker beenderstelsel en vermindert zo het risico op breuken en artritis. 

DIURETISCHE EIGENSCHAPPEN 
Dankzij het hoge kaliumgehalte. 

REGULERING VAN DE BLOEDSUIKERSPIEGEL 
De polyfenolen in azijn helpen enzymen bij het afbreken van eiwitten in aminozuren en ondersteunen zo het stofwisselingsproces. 

VERLAAGT DE BLOEDDRUK EN VERBETERT DE GEZONDHEID VAN HET HART 
Waardoor de risico's van hoge bloeddruk worden verminderd. 

VERLAAGT HET SLECHTE CHOLESTEROL EN STIMULEERT DE LEVERFUNCTIE* 
*The British Journal of Nutrition (2005) 

PIJNSTILLENDE EIGENSCHAPPEN 
Vooral bij migraine en werkt ontstekingsremmend voor de gewrichten. 

ANTISEPTISCHE EN VERZACHTENDE EIGENSCHAPPEN 
Geneest hoest en keelpijn. 

KANKERPREVENTIE 
Het is aangetoond dat antioxidanten in azijn de oxidatie van gezonde cellen verminderen en zo de groei van kankercellen ontmoedigen. Resveratrol (een belangrijke antioxidant in rode druiven) wordt beschouwd als een antitumor- en ontstekingsremmend middel, een middel tegen veroudering en bloedverdunnend. 

BEVORDERLIJK VOOR DE PREVENTIE
En het vertragen van neurodegeneratieve ziekten (zoals Alzheimer en Parkinson).
Powered by AZEXO Shopify page builder