Appelazijn, lekker én nog gezond ook!

Val gezond af, raak gifstoffen kwijt en 'tank' energie met onze bekroonde oergezonde biologische frisdranken. 

Het product

Met Bongiorno Vinegar Drinks ervaar je de gezondheidsvoordelen van appelazijn en kun je op een lekkere en toegankelijke manier op gezond gewicht blijven.  's Werelds bekendste modellen, maar ook kerngezonde ouderen zullen de gezondheidsvoordelen van (appel)azijnconsumptie beamen. Naast appelazijn bevat Bongiorno weinig calorieën en is het rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze heerlijke dranken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende smaken: Rood Fruit & Granaatappel, Citroen & Gember, Sinaasappel, Appel & Kaneel en Honing. 

Only fruit sugar

100 % natuurlijk gezoet, 0 % andere zoetstoffen . Bongiorno volgt ‘grootmoeders’ intuïtie en houdt het bij de smaak van ambachtelijke zoetstoffen. In onze dranken zal je daarom ook geen stevia of kunstmatige zoetstoffen vinden.

Organic

Wij gebruiken uitsluitend biologische ingrediënten . Alle gebruikte grondstoffen zijn zorgvuldig gecontroleerd in stricte overeenstemming met de Europese biologische verordening CE 834/2007.

Detox

De helft van onze vinegar basis is balsamico azijn. Deze bevat veel polyfenolen, dat zijn plantaardige stoffen met sterke ontgiftende eigenschappen. Vandaar dat onze vinegar dranken uitstekend geschikt zijn voor een detox-dieet.

Low calorie

Onze dranken bevatten weinig calorieën . Slechts 19 calorieën per 100 ml . Bongiorno bevat druivensuiker. De drank is zacht fruitig, niet te zoet, maar gezond lekker en je wordt er niet dik van.

Vegan

Wij houden rekening met moderne, milieu- en dierenwelzijn bewuste klanten. Bongiorno Vinegar Drinks passen volledig in een veganistische levensstijl.

GMO-free

Wij houden niet van genetisch gemodificeerde grondstoffen. Er is nog veel te weinig bekend over mogelijke schadelijke effecten voor de mens. Daarom bevatten onze producten geen genetisch gemodificeerde stoffen.

Made in Italy

Italianen zien het maken van voedsel en dranken eerder als kunst dan een noodzakelijke levensbehoefte. Het beste is nog niet goed genoeg. Wij hebben deze mooie filosofie omarmd. Alles gebaseerd op de gezonde eigenschappen van Balsamico azijn uit Modena en appel azijn.

Artisanal

Al ruim honderd jaar wordt er balsamico-azijn gemaakt bij Monari Federzoni. Inmiddels is de leiding in handen van Sabrina Federzoni, de achterkleindochter van Elena Monari, die het bedrijf in 1912 oprichtte. De familie heeft een grote passie voor de fijnste smaken. Ze houden vast aan familierecepten en doen geen concessies in massaproductie. Trots presenteren wij hierdoor met Bongiorno een product waarin kwaliteit en specifieke heilzame eigenschappen perfect gecombineerd worden.

All natural

Mahatma Gandhi zei eens: — 'De aarde voorziet genoeg om in iedereen zijn behoefte te voorzien, alleen niet als wij ons willen gedragen als veelvraat.'  Wij zijn het daar volledig mee eens en geloven dat de voedingstoffen die moeder aarde ons nalaat in de meest natuurlijke manier verwerkt kunnen worden voor een gezond en uitgebalanceerd dieet van ons allemaal. Daarom vind je geen kunstmatige toevoegingen in onze recepturen. Wij noemen dat simply natural bij Bongiorno Vinegar Drinks!