Het beste is nog niet goed genoeg

Balsamico-azijn is de basis van al onze recepten. Het is het kloppend hart van onze producten.

Wij werken samen met Monari Federzoni, een begrip in de wijnazijnwereld. Monari Federzoni, een familiebedrijf in Modena, waar al 4 generaties lang met veel liefde en veel kennis balsamico-azijn wordt gemaakt. Inmiddels is deze topazijn te koop in meer dan 50 landen. 

Het geheim van de smid….

Wijnazijn en kookkunst. Italianen weten al eeuwenlang dat deze twee onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. De Italiaanse keuken is niet voor niets wereldberoemd en in deze topkeuken kan en mag wijnazijn van Monari Federzoni niet ontbreken.

Monari Federzoni heeft eigen wijngaarden in Modena, een gebied in Italië met een prima klimaat voor mooie druiven met een karaktervolle smaak. Hete, vochtige zomers en lange, koude winters geven de krachtige smaak aan de druiven waarvan Monari Federzoni azijn maakt.

Alles in eigen beheer, alles puur natuur. Iedere dag worden er 80-duizend flessen azijn gebotteld. Maar liefst 175 verschillende soorten worden er gemaakt. Met ruim 100 jaar ervaring, met moderne, milieuvriendelijke middelen en bovenal met passie en liefde.

Europese erkenning en waardering

De kwaliteit van Monari Federzoni en de zeer verantwoorde natuurzuivere manier van produceren is niet onopgemerkt gebleven in de EU. De producten van Monari Federzoni hebben de hoogste kwaliteitslabels gekregen van de EU-specialisten in Brussel.