VANAF 40 EUR BESTEDING GRATIS VERZENDING BINNEN DE BENELUX!
De Fruitboom

Wij staan voor:

Ambacht

Bij Monari Federzoni, het Italiaanse familiebedrijf van de 4e generatie achter Bongiorno azijndranken, maken we al sinds 1912 eersteklas balsamico-azijn in Modena. Echte passie voor de fijnste smaken heeft altijd voorop gestaan in onze geschiedenis. Met eerbied voor de familierecepten uit kleine batches, presenteren we nu met trots functionele biologische drankjes op basis van azijn. Kwaliteit en specifieke heilzame eigenschappen worden met Bongiorno tot in de perfectie gecombineerd voor een verfijnde en geraffineerde smaak.

GMO-Vrij

Wij zijn van mening dat genetisch gemodificeerde organismen de natuurlijke biodiversiteit kunnen verstoren. Bovendien worden de risico's voor de gezondheid van mens en dier nog steeds bestudeerd. In een waakzame benadering van het debat, zijn onze dranken allemaal GMO-vrij.

Geen toegevoegde suikers

We houden van natuurlijk zoet. Sterker nog, we gaan nog een stap verder. U zult geen sporen vinden van natuurlijke zoetstoffen zoals stevia in Bongiorno. Onze drankjes bevatten uiteraard alleen vruchtensuiker - behalve de variant met honingsmaak.

100% Natuur

Mahatma Gandhi zei ooit: "De aarde heeft genoeg om in ieders behoefte te voorzien, maar niet in ieders hebzucht". Wij zijn het daar volledig mee eens en denken dat Moeder Aarde op de zuiverste manier gecultiveerd en gekoesterd kan worden om iedereen van gezonde, uitgebalanceerde voeding te voorzien. Daarom zul je in onze recepten geen kunstmatige ingrediënten aantreffen. Dat noemen we bij Bongiorno Drinks gewoon natuurlijk.

Modena

In Italië wordt voeding meer gezien als kunst dan als pure noodzaak. Alleen het beste is goed genoeg. Wij hebben deze mentaliteit omarmd in onze reis om de markt te innoveren en een nieuwe categorie producten te ontwikkelen. Allemaal gebaseerd op de gezonde eigenschappen van Balsamico Azijn uit Modena en Appelazijn.

Detox

Balsamico-azijn bevat grote hoeveelheden polyfenolen, waarvan wordt beweerd dat zij sterke zuiverende eigenschappen hebben. Als zodanig ondersteunen onze azijndranken een detox-dieet, helpen bij het elimineren van gifstoffen, reinigen van het bloed, bevorderen van de spijsvertering en verbranden van vet.

Hameren op gezondheid

Bongiorno wil de drankenmarkt verrijken door een gezonde en smakelijke drank aan te bieden. Azijn is al sinds de oudheid in veel samenlevingen een traditioneel tonicum voor een betere spijsvertering en welzijn. Bongiorno bevat weinig calorieën en is rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Het biedt een heerlijke manier om te genieten van de vele voordelen van azijn.

Veganistisch

Zich bewust van de huidige moderne consumentgerichte maatschappij die het welzijn van de wereld bedreigt, zet Bongiorno Azijndranken zich in voor een reeks veganistische producten.

Laag in Calorieën

Onze drankjes hebben weinig calorieën per portie. Slechts 19 calorieën per 100 ml

Biologisch

Voor de dranken gebruiken wij uitsluitend biologische ingrediënten. De gebruikte grondstoffen zijn zorgvuldig gecontroleerd in overeenstemming met de Europese biologische verordening CE 834/2007.

NIEUWSBRIEF

Ontvang actuele updates over uw favoriete producten!