VANAF 40 EUR BESTEDING GRATIS VERZENDING BINNEN DE BENELUX!
Goed eten Gezond leven Nieuws
Goed eten Gezond leven | Blog
May 07, 2023

Goedetengezondleven.nl 1

Wat is mijn ervaring met de Bongiorno Vinegar Drinks?

Bongiorno Vinegar Drinks zijn flesjes met balsamico en appelazijn (500 ml), maar gecombineerd met andere ingrediënten, waardoor er een smaakvol drankje ontstaat. Dit kun je in de ochtend drinken, maar ook voor een maaltijd of juist tussendoor. Dat hoeft dus echt niet per se tijdens een detox kuur. Het is ook erg lekker en dorstlessend tijdens een warme zomerdag.

Zo’n kant-en-klare azijndrank betekent geen gedoe met verdunnen, maar direct een gezond drankje. Dan is het wel erg fijn als het ook nog lekker is. Het is gewoon echt lekker en fris om te drinken!

Over de auteur

Jenny is samen met Vanessa ben ik de eigenaar van de website Goed eten Gezond leven. Ze worstelde een tijd met haar gezondheid en gewicht en was op zoek naar meer informatie. Eigenlijk is haar website begonnen als een grote zoektocht naar wat goed voor haar zou kunnen zijn. Hoe zou ze zichzelf gezonder en fitter kunnen voelen? Ze besloot hier veel over te gaan lezen. Vanessa wist al heel veel van voeding en vertelde haar daar vaak over. Leuk om te delen vonden zij, en daarom zijn ze de blog begonnen. De website is hun passie. Alle info is aanvullend, dus niet ter vervanging van de reguliere geneeskunde!

Meer lezen?

 

share:
  • ZURÜCK NACH OBEN