GRATIS VERZENDING BINNEN DE BENELUX!

Wij leggen sterk de nadruk op eenvoud, kwaliteit en gezondheid.

Appelazijn en afvallen
  • ✓ Gratis verzending
  • ✓ Goed voor je gezondheid
  • ✓ Heerlijke smaken

Appelazijn en afvallen gaan uitstekend samen, het is er zelfs goed voor. Je kiest bij Bongiorno Vinegar Drinks uit diverse heerlijke smaken, waaronder citroen/gember, bessen/granaatappel en honing. De lekkere smaak van onze drankjes met appelazijn maakt afvallen erg eenvoudig en geschikt voor een detoxkuur, die je goed vol kunt houden. Bestel jouw favoriete smaak eenvoudig en snel bij ons online.

Vragen over onze producten? mail ons!

Hoe gaan appelazijn en afvallen samen?

Appelazijn heeft een hoge zuurgraad, bevat bijna geen calorieën, heeft een antioxiderende werking en ontgiftende eigenschappen, waardoor het een goed hulpmiddel is voor afvallen. De inname van appelazijn zorgt er namelijk voor dat je minder honger hebt. Het is echter niet alleen geschikt voor het afvallen. De aanwezige mineralen zorgen namelijk ook voor een verbeterde opname van voedingsstoffen, waardoor jouw botten sterker worden. Onze drankjes zijn daarnaast goed voor de spijsvertering en helpen diverse ziektes te voorkomen. Je profiteert dus van uiteenlopende voordelen voor je gezondheid door te detoxen met onze drankjes. Besluit direct om jouw algehele gezondheid te verbeteren en bestel onze drankjes om je te ondersteunen bij het afvallen.

Bestel je favoriete smaak

Spreekt één of meerdere van de eerdergenoemde smaken je aan en wil je deze graag bestellen in onze webshop? Bestel dan eenvoudig en snel een enkele fles of een complete doos met zes flessen. Je kan ook een doos met verschillende smaken bestellen, om alle drankjes met appelazijn die goed zijn voor je spijsvertering te proberen. Heb je nog vragen over ons? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar wholesale@vinegardrink.nl. We horen graag van je.

 

 

We beantwoorden je vragen dan zo snel mogelijk. Het is ook mogelijk om jouw favoriete smaak online te bestellen. Kies de lekkerste biologische appelcider en start een detox met appelazijn.

ZURÜCK NACH OBEN