GRATIS VERZENDING BINNEN DE BENELUX!

Wij leggen sterk de nadruk op eenvoud, kwaliteit en gezondheid.

Biologische appelcider azijn
  • ✓ Gratis verzending
  • ✓ Goed voor je gezondheid
  • ✓ Heerlijke smaken

Biologische appelcider azijn is erg goed voor je gezondheid. De aanwezige antioxidanten, vitaminen en mineralen ondersteunen je immuunsysteem en zijn een goede aanvulling op een dieet. Daarnaast heeft biologische appelcider azijn een bloeddrukverlagende werking, bevordert het de opname van voedingsstoffen en helpt het om ziektes te voorkomen. Ontdek de uiteenlopende voordelen en bestel jouw favoriete drankjes in de webshop van Bongiorno Vinegar Drinks.

Vragen over onze producten? mail ons!

De voordelen van detoxen met appelazijn

Je geniet van uiteenlopende voordelen wanneer je een detox met appelazijn start. Allereerst is appelazijn scherp geprijsd, waardoor het een voordelige manier van detoxen is. De voordelen voor je gezondheid zijn echter nog belangrijker. Het is bijvoorbeeld goed voor de spijsvertering, maar het helpt ook tegen vetophoping en vermindert je hongergevoel. Het hoge kaliumgehalte van de drank helpt daarnaast ook bij jouw vochthuishouding. De detox met appelazijn is echter niet alleen geschikt om mee af te vallen, je botten worden ook sterker door de verbeterde opname van voedingsstoffen. De genoemde voordelen zijn maar een greep uit alle pluspunten van onze dranken. Ervaar de voordelen van detoxen met appelazijn zelf en bestel jouw favoriete smaak in onze webshop.

Bestel je favoriete smaak

Spreekt één of meerdere van de eerdergenoemde smaken je aan en wil je deze graag bestellen in onze webshop? Bestel dan eenvoudig en snel een enkele fles of een complete doos met zes flessen. Je kan ook een doos met verschillende smaken bestellen, om alle drankjes met appelazijn die goed zijn voor je spijsvertering te proberen. Heb je nog vragen over ons? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar wholesale@vinegardrink.nl. We horen graag van je.

 

 

We beantwoorden je vragen dan zo snel mogelijk. Het is ook mogelijk om jouw favoriete smaak online te bestellen. Kies de lekkerste biologische appelcider en start een detox met appelazijn.

BACK TO TOP