VANAF 40 EUR BESTEDING GRATIS VERZENDING BINNEN DE BENELUX!
test even

Een huis van traditie

Monari Federzoni, het Italiaanse familiebedrijf achter de Bongiorno azijndranken, maken al sinds 1912 eersteklas balsamicoazijn in Modena. In ons streven om de voordelen van deze traditionele, zuiverende, digestieve 'tonic' te verspreiden hebben we gebruik gemaakt van hun verfijnde expertise om deze lijn van caloriearme, volledig natuurlijke, biologische en veganistische dranken in fantastische fruitsmaken te ontwikkelen. Het is onze missie appelazijn met pure, gezonde ingrediënten gemakkelijk en lekker beschikbaar te maken. Dit alles o.b.v. beproefde wetenschappelijke resultaten uit de voedingsleer en met respect voor ambacht en de natuur.

Azijndrank

Bij Bongiorno Vinegar Drinks staan balsamicoazijn en appelazijn centraal in onze recepten. We besloten te werken met de traditionele premium producent Monari Federzoni. Monari Federzoni is het oudste Italiaanse bedrijf dat balsamico-azijn maakt en de eerste licentie verkreeg om dit eeuwenoude beschermde product in Italië te bottelen.

Ambassadeurs

Avatar

Maik Galenkamp PUUR Proevers

Puur natuur en zo smaakvol. Bongiorno vertolkt alle waarden die voor mij als fijnproever belangrijk zijn. In een moderne vol bewerkte, veel te zoete levensmiddelen vormt Bongiorno een welkom gezond alternatief wat mij betreft. Ik ben van dit product gaan houden nadat ik ontdekte hoe fijn het van nature zure appelazijn uitgebalanceerd zo lekker kon zijn in combinatie met de lekkerste biologische sappen. Ik drink het nu iedere morgen als gezonde start van een energieke dag.

Avatar

Jadis Schreuder The Lemon Kitchen

Bongiorno 🌝 - Alleen al dit woord uitspreken word ik vrolijk van! Mijn onbetwiste favoriet is de Citroen & Gember smaak.
Toen ik op het Italië Evenementstond, gaf ik elke dag een lezing in de kapel over mijn kookboek en de rol van zuiver biologisch eten en drinken als onderdeel van een gezonde levensstijl. De eigenaar van Bongiorno zat enthousiast op de eerste rij en zo raakte we aan de praat. We kwamen er al snel achter dat onze frisse merken super goed bij elkaar aansluiten en ik ben daarom een trotse ambassadrice van deze verrukkelijke Vinegar Drinks!

NIEUWSBRIEF

Ontvang actuele updates over uw favoriete producten!
BACK TO TOP