VANAF 40 EUR BESTEDING GRATIS VERZENDING BINNEN DE BENELUX!
Appelazijn en afvallen

Appelazijn en afvallen

  • ✓ Gratis verzending
  • ✓ Goed voor je gezondheid
  • ✓ Heerlijke smaken

Appelazijn en afvallen gaan uitstekend samen, het is er zelfs goed voor. Je kiest bij Bongiorno Vinegar Drinks uit diverse heerlijke smaken azijndrank voor het afvallen, waaronder citroen/gember, bessen/granaatappel en honing. De lekkere smaak van onze drankjes met appelazijn maakt afvallen erg eenvoudig en geschikt voor een detoxkuur, die je goed vol kunt houden. Bestel jouw favoriete smaak azijndrank voor het afvallen eenvoudig en snel bij ons online.

Vragen over onze producten? mail ons!

 

Hoe gaan appelazijn en afvallen samen?


De appelazijn die je terug kan vinden in onze webshop, heeft een hoge zuurtegraad, bevat bijna geen calorieën, heeft een antioxiderende werking en ontgiftende eigenschappen, waardoor azijndrank een goed hulpmiddel is voor afvallen. De inname van appelazijn zorgt er namelijk voor dat je minder honger hebt. Het is echter niet alleen geschikt voor het afvallen. De aanwezige mineralen zorgen namelijk ook voor een verbeterde opname van voedingsstoffen, waardoor jouw botten sterker worden. Onze drankjes zijn daarnaast goed voor de spijsvertering en helpen diverse ziektes te voorkomen. Je profiteert dus van uiteenlopende voordelen voor je gezondheid door te detoxen met onze drankjes. Besluit direct om jouw algehele gezondheid te verbeteren en bestel onze azijndrank om je te ondersteunen bij het afvallen.

Profiteer van gratis verzending

Ben je benieuwd naar onze azijndrank en wil je ervaren hoe onze drankjes met appelazijn goed zijn voor het afvallen? Ontdek dan snel ons gehele assortiment aan azijndrank en bestel dan eenvoudig en snel een van de vele smaken azijndrank in onze webshop. Indien je voor meer dan €40,- aan drankjes bestelt, geniet je van gratis verzending binnen de Benelux. Wil je meer weten over de voordelen van onze drankjes? Of wil je graag meer informatie over onze dienstverlening? Stuur dan een e-mail naar wholesale@vinegardrink.nl. Wij beantwoorden jouw vragen graag en voorzien je graag van meer informatie over ons assortiment aan azijndrank.

 

 

RETOUR AU SOMMET