Voordelen

Detox

Balsamicoazijn bevat grote hoeveelheden polyfenolen waarvan wordt beweerd dat ze sterke antioxiderende eigenschappen hebben. Als zodanig ondersteunen onze azijndranken een detox dieet en helpen ze om gifstoffen te verwijderen, bloed te reinigen, de spijsvertering te bevorderen en vet te verbranden.

Biologisch

Voor onze dranken gebruiken we alleen biologische ingrediënten. De gebruikte grondstof is zorgvuldig gecontroleerd in overeenstemming met de Europese biologische verordening CE 834/2007.

MODENA

In Italië wordt voeding gezien als een kunst in plaats van een pure noodzaak. Alleen het beste is goed genoeg. We hebben deze mentaliteit omarmd tijdens onze reis om de markt te innoveren en een nieuwe categorie producten te ontwikkelen. Allemaal gebaseerd op de gezonde eigenschappen van Balsamico Azijn van Modena en Appelazijn

Niet-kunstmatig

Mahatma Gandhi zei ooit: 'De aarde biedt genoeg om aan ieders behoeften te voldoen, maar niet aan ieders hebzucht.' Wij zijn het daar volledig mee eens en denken dat moeder aarde op de meest pure manier kan worden gekweekt en gekoesterd om iedereen een gezonde, uitgebalanceerde voeding te bieden. Daarom vind je in onze recepten geen kunstmatige ingrediënten. Dat noemen we gewoon natuurlijk bij Bongiorno Azijn Drinks!

Familie

Bij Monari Federzoni, het Italiaanse familiebedrijf van de 4e generatie achter Bongiorno-azijndranken, maken we sinds 1912 eersteklas balsamico-azijn in Modena. Echte passie voor de beste smaken staat al onze hele geschiedenis voorop. Ter ere van familierecepten uit kleine batches, presenteren we nu met trots functionele biologische dranken op basis van azijn. Kwaliteit en specifieke heilzame eigenschappen worden met Bongiorno tot in de perfectie gecombineerd voor een verfijnde en verfijnde smaak.

GMO-vrij

Wij geloven dat genetisch gemodificeerd organisme de natuurlijke biodiversiteit kan verstoren. Daarnaast wordt nog onderzoek gedaan naar risico's voor de gezondheid van mens en dier. In een waakzame benadering van het debat zijn onze drankjes allemaal GGO-vrij.