VANAF 40 EUR BESTEDING GRATIS VERZENDING BINNEN DE BENELUX!
Biologische appelcider azijn

Biologische appelcider azijn

  • ✓ Gratis verzending
  • ✓ Goed voor je gezondheid
  • ✓ Heerlijke smaken

Biologische appelcider azijn is erg goed voor je gezondheid. Meng dit met een beetje water en je kan het zo opdrinken. De aanwezige antioxidanten, vitaminen en mineralen die in de azijndrank aanwezig zijn, ondersteunen je immuunsysteem en zijn een goede aanvulling op een dieet. Het is dus een goed middel om te gebruiken wanneer je wilt gaan afvallen of hier al mee bezig bent. Daarnaast heeft biologische appelcider azijn een bloeddrukverlagende werking, bevordert het de opname van voedingsstoffen en helpt biologisch appelazijn om ziektes te voorkomen. Ontdek de uiteenlopende voordelen van biologisch appelazijn en bestel jouw favoriete drankjes in de webshop van Bongiorno Vinegar Drinks.

Vragen over onze producten? mail ons!

 

De verschillende heerlijke smaken van biologische appelcider azijn


Het is wel zo prettig wanneer goed zorgen voor je lichaam zo laagdrempelig en fijn mogelijk is. Dit kan dan ook zeker met de azijndrank van ons bedrijf! Onze biologische appelcider azijn, ofwel apple cider vinegar, is verkrijgbaar in meerdere heerlijke smaken, namelijk:

  • Sinaasappel
  • Bessen/Granaatappel
  • Citroen/Gember
  • Honing
  • Appel/Kaneel

Het is door deze heerlijke smaken van biologisch appelazijn erg eenvoudig om op je gewicht te letten of om je ontgiftingskuur vol te houden. De drankjes in ons ruime assortiment zijn namelijk erg lekker, waardoor je de biologisch appelazijn met plezier drinkt. Wacht niet langer en ontdek snel het gehele assortiment aan verschillende azijndrank!

Geef een gezond en origineel cadeau

Doe iemand een groot plezier en geef een cadeaubon voor onze webshop voor appelazijn dat biologisch is. Een cadeaubon van €30,- stelt de ontvanger in staat om een doos met zes flessen te bestellen, inclusief verzending. Wil je zelf genieten van onze biologische appelcider azijn? Bestel dan eenvoudig en snel de azijndrankjes in onze webshop. Heb je nog vragen over onze dienstverlening? Of heb je misschien nog wat vragen over de voordelen van appelazijn? Stuur dan een e-mail naar wholesale@vinegardrink.nl.

 

 

RETOUR AU SOMMET